Saturday, February 02, 2008

Tusen val..

I tider som dessa är ställs man för massor av små val varje dag..jag tror att bilden talar för sig...
Hur enkelt och intimt man än önskar ha det så är det otroligt vad mycket man ska tänka på och ta ställning till vad man vill. Det är dock väldigt romantiskt och mysigt att tänka på dessa saker. Mysigare än jag hade trott. Jag lever i en dröm!

In love...

Att välja bröllopsklänning känns ju spontant som ett svårt jobb. Dessa tusentals varianter och modeller. Enkla, puffiga, smala, vida. Stor kjol, smal kjol, svalt feminin eller tufft designad. Hur katten ska man kunna välja frågade jag mig så sent som i morse.

Ibland tror jag att det är så med de stora valen vi gör i livet, det är de som väljer oss och sedan väljer vi dem. Det kanske låter konstigt men ibland så tror man att man vet vad man vill ha, man tittar efter det men så plötsligt..pang.. så finns det något, eller någon, framför ens ögon och man bara vet att det var precis vad man önskade sig...och mer ändå.

Så var det idag när jag köpte min brudklänning!!! Min brudklänning.....! Jag fann den, overkligt nog i den första butiken jag besökte. Två kvarter från min lgh här på Östermalm. Klänningen valde mig och jag var bara tvungen att skratta så fort jag fick på mig den. Den var inte alls vad jag tänkt mig men jag blev kär..den hade valt mig och jag var fast... fast beslutad om att mitt sökande var över. Jag vill inte ens titta på några fler. Jag tackar Gud att mitt letande gick så smidigt!